FOTO Muškarac se snimao kako Splitom na motoru juri preko 200 na sat

df
SERIJAL snimki divljih vožnji na motoru, koje je netko postavio proteklih tjedana dana na YouTube kanalu, privukao je i pažnju splitske policije.

 

"Možemo vas izvijestiti da policijski službenici poduzimaju sve moguće mjere i radnje iz nadležnosti policije kako bi prema osobi koja je upravljala motociklom na videosnimci postupili sukladno policijskim poslovima i ovlastima", navode u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Posljednju snimku je objavio 6. Decembra, na kojoj brzinom većom od 200 kilometara na sat juri Ulicom Domovinskog rata, ulazi u raskrižje pod žutim svjetlom i pretječe vozila. Policija pregledava snimke videonadzora kako bi odredili točno vrijeme kada se vožnja dogodila.

Identitet vozača im je poznat, radi se o njihovom starom znancu kojeg su već prijavljivali za prekršaje u prometu. Nakon što je valjda shvatio da je video-uradcima obijesne vožnje privukao pažnju policije, izbrisao ih je sa svog Instagram profila, no policija ih je već snimila i spremila u dokaznu građu.

Image
sdfg