(FOTO) Porodica Pašić iz Velike Kladuše se na Facebooku dirljivom objavom oprostila od malog Denisa

Home

(FOTO) Porodica Pašić iz Velike Kladuše se na Facebooku dirljivom objavom oprostila od malog Denisa

Nedavni zločin iz Pule zgrozio je cijeli region, a posebno je potresao dječakovu rodbinu u Velikoj Kladuši.

 

Podsjetimo, Chiara Pašić, rođena Rojnić (32), osumnjičena je za ubistvo vlastitog trogodišnjeg djeteta Denisa. Kako se neslužbeno saznaje, ondje se porodica iz Bosne i Hercegovine nedavno doselila u stan pokojnog djeda.

U zločinu joj je pomogla i 14-godišnja štićenica doma u Puli, a nakon što su dijete ubile u stanu, bacile su njegovo pothlađeno tijelo u plićak luke Mandrač, nedaleko od Pule.

Na Facebooku se rodbina oprostila od Denisa iz Velike Kladuše uz dirljivu poruku. Uz objavu je napisano i nekoliko stotina komentara ogorčenih prijatelja porodice Pašić.

“Neopisiv gubitak,neizmjerna bol,velika praznina…sve je ono sto nam ostaje iza tebe. Ali sabur je za nas ljude..da sutimo,da trpimo i da se boljem nadamo…Svjesni smo da taj gubitak ne moze nista nadoknaditi,tu bol nista izlijeciti,niti tu prazninu nikad vise ispuniti.Ali zato mozemo da se molimo za tebe u nadi da ce nam Allah dz.s. molitve uslisiti,mozemo da te pamtimo ko najljepse bice priraslo nasim srcima..Allah dz.s. ce te nagraditi svojim Dzennetskim ljepotama duso nasa mala jer si malehan i neiskvaren ko ovaj zli svijet kojeg nesto vise nisi ni upoznao…”, stoji na Facebook profilu Ramiz-Elvedina Pašić.

(Izvor: direktno.hr)

Tagovi
Topic
Objavito: Pon, 05/29/2017 - 11:55

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top