(FOTO-VIDEO) Bihać i cijela Krajina prepoznali su dosljednu i odgovornu politiku Nezavisnog bloka

NB1
Na stotine novih članova koji su u posljednje vrijeme prepoznali zalaganje predstavnika Nezavisnog bloka na svim nivoima, pogotovo u vrijeme pandemije korona virusom kada su mnogi stajali po strani, rukovodstvo ove stranke potaknulo je da u Bihaću postavi osvježene temelje stranke na još jače osnove, i to novim, odgovornim i progresivnim kadrovima koji će u budućem periodu biti istaknuti u prvi plan.

 

Ekskluzivno donosimo fotografije i dio atmosfere sa večeras održane prezentacije politika NB-a u ovom gradu ali i Izborne skupštine NB Bihać u okviru koje je izabrano novo rukovodstvo NB-a Bihać.

Za predjednika NB GO Bihać izabran je ugledni privrednik Nazif Ćehajić, dok su za potpredsjednike izabrani Ismar Cerić, Elvira Selmanović i Goran Čurić. Od večeras, ulogu sekretara GO NB Bihać obnašati će Jamin Fikić, dok će predsjednica Bloka žena biti Elvira Begić, a predsjednik Bloka mladih Amir Amidžić.

„ Državu su oteli oni koji za to imaju najmanje pravo. Želimo ujediniti narod i pobijediti politike koje nas vraćaju unazad. Ovoj zemlji je potreban ravnomjeran razvoj i rast, jednaka prava za sve i pravna država u koju će ljudi vjerovati i u kojoj će naša mladost rado ostajati i živjeti “ rekao je između ostalog Senad Šepić, predsjednik NB-a prilikom prezentacije politika ove stranke, u okviru koje su još govorili Nisvet Jusić, potpredsjednik Nezavisnog bloka i zastupnik u Skupštini USK, a kao gost se obratio i Mirsad Selmanović, bivši načelnik štaba 5. korpusa Armije Bosne i Hercegovine koji je naglasio da podržava NB jer Sarajevo približava Krajini i predstavlja jak glas običnog naroda u institucijama države gdje god NB ima svoje predstavnike.