Gradonačelnik Fazlić posjetio bihaćkog župnika povodom blagdana Uskrsa

Povodom katoličkog praznika Uskrsa bihaćki gradonačelnik Šuhret Fazlić posjetio je danas fra Bonu Tomića, župnika Župe sv. Ante Padovanskog. Čestitajući Uskrs svim katolicima grada Bihaća, gradonačelnik Fazlić je kazao da praznik Uskrs svi građani Bihaća bez obzira na vjeroispovijest i naciju doživljavaju kao praznik mira, ljubavi i međusobnog uvažavanja.

„Uvijek se radujem posjeti našem župniku fra Boni, a današnju posjtu iskoristio sam da prenesem iskrene čestitke katolicima Bihaća, te  da pošaljemo poruku da mi u Bihaću živimo zajedno i tako ćemo i u budućnosti činiti i obilježavati sve vjerske praznike i jačati međusobno uvažavanje i poštivanje „- kazao je gradonačelnik Fazlić. 

„Hvala gradonačelniku na posjeti i iskrenim čestitkama koje je uputio katolicima Bihaća. Ovo je praznik nad praznicima koji nosi poruku radosti za sve ljude i slaveći Uskrs mi slavimo život kroz činjenje dobrih dijela svaki dan. Svjedočimo poštenju, dobroti, opraštanju i milosti svaki dan i dijelimo dobro i loše sa svojim sugrađanima u Bihaću. Stoga i današnja posjeta gradonačelnika Bihaća nosi poruku mira i molim Boga da naš grad prosperira i napreduje na dobrobit njegovih građana„- kazao je fra Bono Tomić, bihaćki župnik.

Image