Hadžifejzović: Lajavci, džukele, pujde sa Poljina kradu, varaju i lažu! Evo dokaza, a tek će ih biti!

.
Brutalan odgovor Hadžifejzovića: Kako dobijaju stranačke televizije novac? Objavit ćemo svaku marku od svih stotina miliona koje su dobile, i koja stranka, koji političar, koja žena, koja firma, kada im je dala! Hadžifejzović: Treći početak serijala odgovora je onima koji nisu novinari već obični lajavci, psi na uzici koji od svojih gazda dobijaju po guzici.

"Da, zvuči prosto, ali sam samo citirao jednog vlasnika od tih džukela koji je sam, javno je to objavljeno, rekao da tog svog, kao psa, sve šuta ulicama po guzicama. Opet takvi psi lutalice nađu svoje nove gazde. I tako od ulizice do ulizice i guzice do guzice. I, takav, šutan, mnogi kažu kupljen, plaćen, potplaćen, napiše da je ova televizija dobila novac od nove vlasti- Trojke.

Zapamtite ovo: otkako je Trojka na vlasti-godinu dana, ova televizija nije dobila nijednu jedinu marku marketinga od nove vlasti, nijedan jedini ugovor. Čudno vam?

Ne treba da vas čudi. Ne želimo, nikada to i nismo, da dobijamo novac onako kako naprimjer dobija, decenijama, jedna televizija u kojoj radi jedna džukela koja ovo sve i laže po narudžbi. Džukela, pujdo-pseto sa Poljina… Kako dobijaju stranačke televizije novac? Objavit ćemo svaku marku od svih stotina miliona koje su dobile, i koja stranka, koji političar, koja žena, koja firma, kada im je dala-evo samo jednog primjera: čak 900.000 maraka za neku *ebenu emisiju o kuhanju, i više od 800.000 maraka za jedan prijenos jednog događaja.

Da, govorim vam o državnim parama. Ono za šta se FACE bori jeste- marketing bosanskim televizijama, domaćim, i to pravedno a ne samo jednoj televiziji… Znate dobro o kome govorim a to ćemo vam i dokazati. Usput, otkako je Trojka na vlasti, a to je ova godina, ova godina nam je najlošija poslovna godina baš po marketinškim prilozima. Isto loša je bila samo početna, 2012 godina.. Sve je to politika…

Pozivam medije koji su pod pritiskom, ucjenama, napadima da nam se jave-da novinarski hrabro odgovorimo bagri koja nije ni novinarska ni politička, samo se tako predstavlja i uzima i narodni i državni ali i naš novac. Televizije bi novac trebalo da dobijaju na osnovu uticaja, moći, povjerenja gledalaca i gledanosti. Tražili ste, e pa gledajte."

 

Foto: Screenshot: YouTube