Haos na Graničnom prijelazu Maljevac: Dijaspora krenula nazad na posao, čeka se nevjerovatnih 8 sati na ulaz u Hrvatsku

sa

Ekipa facebook stranice “GP Maljevac” nalazi se na Graničnom prijelazu Maljevac gdje je čekanje pri ulazu u Hrvatsku nevjerovatnih 8 sati.

Postoji mogućnost, s obzirom na tijek saobraćaja i nadolazeće automobile , da će vrijeme čekanja pri ulazu u Hrvatsku iznositi nevjerovatnih 10 sati čekanja.

Pri ulazu u Hrvatsku preko GP Izačić čeka se 30 minuta, javljaju nam pratitelji stranice Granični prijelaz Maljevac.

U međuvremenu, pri ulazu u Hrvatsku preko GP Gradiška čekanja se 180 minuta (3 sata), doknse u isto vrijeme na ulaz u Hrvatsku preko GP Jasenovac čekanja 120 minuta (2 sata). Preko graničnog prijelaza u Bosanskom Novom čekanja se 45 minuta pri ulazu u Hrvatsku.

Životinja (uočena je srna) na autocesti A7 na kraku 2 čvora 4 – MATULJI u smjeru mosta Krk. Molimo korisnike za dodatan oprez.

Požar na vozilu na autocesti A3 na 217+000 km između čvora SLAVONSKI BROD ISTOK i čvora SLAVONSKI BROD ZAPAD u smjeru Bregane. Vozi se uz ograničenje brzine 100 km/h.

Kolnici su mjestimice mokri te vlažni i skliski, a ponegdje u unutrašnjosti ima i magle. Pozivamo vozače da brzinu i način vožnje prilagode trenutačnim uvjetima i pripaze na sigurnosnu udaljenost između vozila.