Hasan Mujakić iz Velike Kladuše treba pomoć dobrih ljudi

Nnn

Hasan Mujakić otac je četvero djece čije izdržavanje je upitno, jer Hasan nema novca da plati troškove liječenja i hirurškog tretmana koji su mu preporučili ljekari Kantonalne bolnice u Bihaću, budući da je nezaposlen i nema zdravstveno osiguranje.

Hasan se, osim o djeci brine i o teško oboljeloj supruzi kojoj je dijagnosticiran tumor na mozgu zbog čega je i oslijepila.

Tekst koji smo dobili prenosimo u cijelosti:

” 

Hasan Mujakic iz Velika Kladusa otac 4 djece kao i sto ima suprugu teski bolesnik i slijepa od opake bolesti ostala stoje podrska bio njoj sve obaveze obavljo oko supruge i kucne.

Stim zadnji nekoliko mjeseci Hasanu je pogorsano stanje stoje moro vec dva puta odraditi operativne zahvalte na desnoj preponi koje mu je pogorsavalo zdravstveno stanje jake bolove u bubregu i kicmi .operaciju odradio u Kantonalnoj bolnici Bihac i 

Polikliniki Muminovic Bihac na odjelu kirurgije uz sastav ljekarskog tima iz Tuzle .

Slijedi jos jedan operativan zahvat koji se mora odradit sto kracen roku dase bolest ne preuzme agresivnu koje bi se posle tesko sprecilo .

Ljekari si ponudili operativan zahvat koji sve skupa troskovima iznos 4.000 KM 

jer Hasan nema zdravstveno osiguranje tako da sve troskove snosi sam ovom prilikom molim sve humane ljude dase solidarisu da pomognu da obavim i ovaj operativni zahvat dase mogu vratit svojim aktivnostima i bit podrska bolesnoj i slijepoj suprugi .

======

Hasan Mujakic

Ul.ibrahima Mrzljaka br.40

Velika Kladusa

Tel.00387 62 623 392

=========

Raiffesen banka

Hasan Mujakic

Za ljecenje Hasana

Br::1613000071768512

===========

uplata iz inostranstva

Raiffesen banka

Za ljecenje Hasana

SWIFT CODE::RZBABA2S

IBAN CODE::

BA391613000071768512

==========

Bosna i Hercegovina “