HITNO: Apel za Zehiru Selimagić iz Bosanske Krupe

asd
Vrijednost života ne može se mjeriti niti novcem niti bilo kakvom mjernom jedinicom, sem otkucajima srca, udisajima svakog jutra i izdisajima koji slijede. Život nema cijenu, ali bolest ima!

Zehira Selimagić (1979.), majka, supruga, kćerka!  Žena, kojoj je dijagnosticirana paragangliom, odnosno rijetki tumor nastao iz autonomnogo živčanog sistema, uz dodatne dijagnoze paralize glasnica i grljkljana te specifične gubitke sluha. Mlada žena, koja u narednih mjesec dana mora na dvije operacije, da bi živjela!

Za mjesec dana ona puni i 41 godinu. I u ovih trideset dana što slijede, najvažnijih trideset dana u životu Zehire Selimagić, mi možemo pomoći, svi zajedno, da Zehira proslavi 41.rođendan, da i dalje grli svoje sinove, da diše i živi punim plućima, sa svojim najmilijima.

Želja za životom je istiniski pogon koji nas budi svakog jutra. Ta želja raste i razvija snagu, koja nam pomaže da prebrodimo i najveće probleme i zaboravimo najgore misli. To je želja kojom počinjemo svaki novi dan i s kojom svake noći utanjamo u san.

Želja da svojoj djeci bude majka, prijatelj, oslonac i podrška. Želja da im priušti dobar život, da ih nauči da vole, pomažu, uče i da žive.  Da im poželi laku noć, dobro jutro i da im dočeka mature, diplome, svatove… Želja da živi veća je od bolesti s kojom se bori.  A može se pobijediti. Sa vašom pomoći!

Potrebno je 38.000,00 eura za dvije operacije koje mogu izvesti ljekari u Turskoj. Vaše uplate možete usmjeriti na račune:

 

Budite i vi dio te borbe, budite podrška, ruka spasa, molitva, dova i prijatelj.  Zehira ima još samo mjesec dana prije nego rak zahvati mozak i mora djelovati  brzo. Vi možete djelovati odmah!