Imam 19 godina, troje djece i jedno na putu… Pljušte negativni komentari…

.
Mnogi su joj rekli kako je upropastila cijeli svoj život te potratila svoje najbolje godine na djecu i obitelj, a ona kaže kako je mrze zbog velike razlike u godinama u odnosu na novog supruga

 

Mlada djevojka Claire ima 19 godina i otvoreno na društvenim mrežama priča o svom životu. Tako je otkrila da je sretno udana, ima svoj dom i osjeća se blagoslovljeno. U jednom od videa na TikToku gdje objavljuje pod imenom @mamaclaire00, otkrila je malo više detalja o svojoj svakodnevnici. Rekla je da ima troje djece i jdno na putu.

"Dobila sam sina Lukea kada sam imala 18 godina, a njegov tata nas je ostavio. Sadašnjeg muža sam upoznala kada je Luke imao tri ili četiri mjeseca i ubrzo smo se vjenčali. Velika je razlika u godinama pa me zato toliko mrze", ispričala je Claire.

Svojim pratiteljima otkrila je da je trenutno pet mjeseci trudna s novim suprugom, te je i postala pomajka njegovo dvoje djece iz prijašnjeg braka. "Imam 19 godina, skrasila se s plaćenim automobilom, vlasnica kuće, puna obitelj. Živim svoj uspjeh i evo me", tvrdi Claire. Zbog svoje otvorenosti opet je naišla na zlobne komentare na društvenim mrežama.

"U redu je, za 10 godina će pogledati okolo i shvatiti da je izgubila vrijeme", "Jadna djevojko, propustila si toliko toga", "Upropastila si cijeli svoj život", bili su neki od komentara.