Isplivale stare fotke Indire Levak, evo kako je energična pjevačica izgledala prije 17 godina

Foto: Avaz
I tada je, kao i sada, prštala svojom zaraznom energijom po kojoj je poznata na sceni..

Pjevačica Indira Levak na domaćoj je sceni već dugi niz godina i uz sebe ima hordu obožavatelja, a ovih su se dana pojavile fotografije stare 17 godina dok je još bila pjevačica grupe Colonia s kojom se i proslavila.

Colonia je te 2005. godine potpisala diskografski ugovor s Menartom te su imali tim povodom i cijeli tulum, a na fotkama pjevačica nasmiješeno pozira sa
svojim kolegama iz tadašnjeg benda, Borisom Đurđevićem i Tomislavom Jelinićem.

Indira je do danas uvelike promijenila svoj stil te je vidno smršavila, no i onda je prštala svojom zaraznom energijom po kojoj je poznata na sceni. Na sebi je imala dugu crnu dekoltiranu haljinu, no takav stil je već odavno iza nje. Indira posljednjih godina oduševljava obožavatelje svojim utegnutim tijelom i seksi izdanjima, a mnogi se slažu kako je u svakom izdanju bila sjajna.

Prije mjesec Indira je objavila novu pjesmu “Atlantida” koju potpisuje skupa s Borisom Đurđevićem, s kojim nije sarađivala otkako je otišla iz Colonije.

Podsjetimo, Indira je Coloniju, u kojoj je pjevala od 1996. godine, napustila 2017. te je započela solo karijeru, a u bivšoj grupi zamijenila ju je Ivana Lovrić. Danas je u dobrim odnosima sa starim kolegama.

Image
Foto: Pixsell