Ivan Milinković: Odluka karijere

Velika ,,medijska prašina” podigla se nakon odluke Ivana Milinkovića da napusti beogradski sasatav ,, Legende”. Mnogi su ovu vest dočekali sa oduševljenjem, bilo je i razočaranih, ali lična odluka je nešto što se mora poštovati. Publika je na dar dobila dve nove numere.

 

Velika ,,medijska prašina” podigla se nakon odluke Ivana Milinkovića da napusti beogradski sasatav ,, Legende”. Mnogi su ovu vijest dočekali sa oduševljenjem, bilo je i razočaranih, ali lična odluka je nešto što se mora poštovati. Publika je na dar dobila dvije nove numere. 

Prva pjesma ,,Ibar ust’o protiv brega“, uradjena je u saradnji sa  Dejanom Petrovićem i Big Bendom na muziku Dragana Nikolića, tekst Ivana Karaklića, uz aranžman Pedje Stojkovića. 

Tradicija, prepoznatljiva boja glasa i trubači, vrlo brzo našli su put do srca slušalaca. 

Hrabro stojim iza svake odluke u životu. Odluka o solo karijeri u meni tinja već nekoliko godina, sazrela je i krećem u nove pobede. Želim da posetim mesta u kojima do sada nisam pevao, da publici repertoarski ponudim nešto potpuno novo, da pevamo muziku Vašeg srca. Cazin je mesto koje ću vrlo rado posetiti sa mojim saradnicima. Pozdravljam sve posetioce Vašeg portala  i beskrajno se radujem susretu sa publikom u Vašem okruženju, kaže Ivan za cazin.net.

 

Da je u pitanju ozbiljan muzički iskorak, Ivan pokazuje saradnjom sa  poznatim autorima, tvorcima velikih hitova, Dušanom Bačićem i Bojanom Dragojevićem.

 ,,Svenuće dunje”, pjesma je  pjevača. Sa publikom,uz moje nove pjesme,  prelistavaću muzičke spomenare, sjetiti se nekih divnih vremena i zajedno uživati u hitovima Tome Zdravkovića, Cuneta Gojkovića, Tozovca, Staniše Stošića, tradicionalne pjesme među kojima i sevdalinke! Uz muzičku podršku Pedje Stojkovića očekujte pregršt iznenađenja, od septembra, na kocertima pod nazivom “Veče sa Ivanom Milinkovićem”.Vidimo se i u Vašem gradu, dodaje radosno Milinković u zvaničnom saopštenju.