Ivana Tramp operirala oči u Hrvatskoj

Ivana Tramp (Trump) ovih dana boravi u Zagrebu, a jedan od glavnih razloga za njenu posjetu Hrvatskoj je operacija očiju koja je uspješno izvedena u zagrebačkoj klinici "Svjetlost". Tako je prva supruga američkog predsjednika Donalda Trampa trajno riješila svoje probleme s vidom.

Ivana Tramp oduševila se klinikom "Svjetlost" još prošle godine, kada je stigla u Zagreb kako bi učestvovala kao počasna gošća na takmičenju za Miss Universe Hrvatske. Tada je obavila pregled kod profesora Gabrića, koji joj je savjetovao operaciju ugradnje Symfony intraokularne leća,  kojima bi riješila svoje probleme s vidom. Tada se zbog obaveza nije mogla podvrgnuti zahvatu, ali je zato sada ponovno posjetila Zagreb kako bi se zauvijek riješila naočala.

Ivana Tramp nova je svjetski poznata osoba koja je svoje oči odlučila povjeriti hrvatskim stručnjacima iz klinike "Svjetlost" te prof. dr. sc. Nikici Gabriću, koji ju je lično operirao. Svoje probleme s vidom u zagrebačkoj  riješile su i svjetske zvijezde Armand Assante, Franco Nero, Rade Šerbedžije, kao i domaće Tin Srbić, Maksim Mrvica, Oliver Dragojević, Zvonimir Boban, Miroslav Blažević i brojni drugi.

- O vrhunskoj oftalmološkoj klinici u Zagrebu pričali su mi prijatelji iz Njujorka koji su već bili operirani ovdje i koji imaju samo riječi hvale za uslugu i stručnjake. Kod njih sam primijetila da im je operacija u potpunosti podigla kvalitetu života te sam nakon obavljenog pregleda čekala pogodni trenutak da obavim zahvat - istaknula je Ivana Tramp nakon operacije.