Izetbegović u Velikoj Kladuši: Sljedeće godine su izbori ali mi ćemo ići sa niz bitnih projekata (VIDEO)

Home

Izetbegović u Velikoj Kladuši: Sljedeće godine su izbori ali mi ćemo ići sa niz bitnih projekata (VIDEO)


Član Predsjedništva BiH i predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović danas je posjetio pogone firme AC Food (Agrokomerc) gdje mu je ukazana čast da upakuje tristomilioniti Tops.

Nakon obilaska preduzeća održana je i konferencija za medije, na kojoj je između ostalog Izetbegović upitan da prokomentariše odnos sa Radončićem, odnosno koaliciju SDA-SBB.

– Koalicija SDA i SBB postoji, SBB ministri vrijedno rade, SDA ministri vrijedno rade. Slična stvar je sa parlamentarcima. Mislim da ćemo ići u niz bitnih projekata čak i u sljedećoj godini koja će biti pod jednom predizbornom upalom. Umjesto da traje mjesec, trajat će 12-13 mjeseci. Ali i u tom vremenu ćemo iznijeti zajednički neke projekte bitne za ovu zemlju – poručio je Izetbegović.

Podsjećamo, u kompaniji AC Food Velika Kladuša danas je proizvedeno tristomilionito pakovanje brenda Tops. Čast da upakuje jubilarno pakovanje najpoznatijeg biskvita na ovim prostorima imao je član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović.

 

(Izvor: USN)

Topic
Objavio: Sat, 19/08/2017 - 15:09

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top