Izogen d.o.o. zapošljava izolatera - pomoćnog izolatera

IZOGEN d.o.o. moderna je i fleksibilna izolaterska firma specijalizirana za izvođenje izolacija ravnih krovova, terasa, temelja, sprinkler bazena, podruma, parkirališta, injektiranje pukotina i sl. Firma posjeduje državnu licencu za izvođenje izolaterskih, krovopokrivačkih i zidarskih radova. Osim toga ovlašteni su izvođač svih renomiranih proizvođača PVC i TPO izolacijskih sustava te ostalih kvalitetnih izolacijskih sustava. IZOGEN TEAM čine vrhunski stručnjaci u području izolacija, a koji su se dokazali proteklih dvadesetak godina na tržištu na rukovođenju izolaterskim radovima i izvođenju istih. Osim stručnog kadra posjeduju i svu potrebnu najmoderniju opremu za izvođenje najzahtjevnijih izolaterskih poslova.

Zapošljavaju izolatera - pomoćnog izolatera.

Opis posla

Izvođenje poslova na izvedbi hidroizolacija na ravnim krovovima, terasama, kupaonicama i dr., priprema površina za izvedbu slojeva izolacije, priprema i krojenje materijala i sl.

Posebne pogodnosti

- Postoji mogućnost napredovanja,
- Plaća po dogovoru,
- Firma osigurava smještaj.

Ukoliko ste zaintresovani prijavite se putem maila izogen@izogen.hr ili putem opcije "BRZA PRIJAVA" ili na kontakt telefon 00385 91 4556 240.

Oglas ostaje otvoren do 22.02.2020. godine.

Više aktuelnih oglasa za posao možete potražiti klikom na www.boljiposao.com.