Jasmin Mulahusić napao i popularnu Raziju Čolaković

.
Mulahusić je podijelio jednu od razinih objava uz komentar "Da nas Allah sačuva, amin", neukusno aludirajući na Razin fizički izgled

Razija Čolaković Raza, autorica je jedne od najpopularnijih Facebook stranica iz BiH pod nazivom "Muhabet sa Razom".

 

Njeni savjeti, šale i razgovori su vremenom privlačili sve više posjetilaca, te danas ima nevjerovatnu brojku od blizu 190.000 pratilaca. 

 

Iako nije politički angažirana niti u svojim objavama komentira političke procese, iz nekog razloga je u besposlici i ona zasmetala radikalnom SDA botu Jasminu Mulahusiću, poznatom po brutalnim uvredama i pravljenju montaža prema svim kritičarima i oponentima politike SDA i Bakira Izetbegovića.

 

Mulahusić je podijelio jednu od Razijinih objava uz komentar "Da nas Allah sačuva, amin", aludirajći na Razinu objavu ukojoj se referira na propast društva u kojem je za zaposlenje žene važno da ima, kako je napisala Raza, veliku guz**u. 

 

- Dok druge investiraju u guze, ja budala u obrazovanje - napisala je, između ostalog, Raza, što je zasmetalo "velikom moralisti" iz Zavidovića iz Beringena.

 

Mulahusićevi fanovi su na ovu objavu ostavili brojne uvredljive komentare, na račun Raze koji se uglavnom mogu prepoznati po lažnim profilima.