Jedini si čovjek kojeg sam smatrala posebnim

Home

Jedini si čovjek kojeg sam smatrala posebnim


Jedini si čovjek s kojim mogu da pričam o svemu, bez truna laži, srama i uljepšavanja. Jedini si čovjek kojeg sam smatrala posebnim, drugačijim od ostalih. Jedini čovjek kojem sam bezumno vjerovala, a nažalost nisam trebala.

Ponekad se pitam ko si ti… Ko si ti zapravo?! Vjerovala sam da te poznajem, ali kako vrijeme prolazi, shvatila sam da nije tako.

Sjećaš li se kako sam te uvijek hrabrila, kako sam uvijek bila uz tebe, i u dobru i u zlu? I voljela sam te takvog kakav jesi, bez obzira na sve. Voljela sam i tvoje vrline i mane, taj tvoj osmijeh, lice, ruke, cijelo tijelo, tu tvoju besramnost, tvoje sve. I, što je najvažnije, nikad nisam otišla! Nisam ti zabila nož u leđa kao ti meni!

Jedan dio mene te voli, i to mnogo, neopisivo, ali ima i drugi dio... Dio koji te mrzi, iz dna duše. Mrzim te jer već mjesecima svaku noć plačem, što se osjećam odvratno i prljavo. Mrzim te jer ti ne mogu okrenuti leđa, jer ne mogu bez tebe, jer se bojim biti bez tebe... Mrzim te jer si me ovako gadno navukao na sebe, jer te uvijek čekam; mrzim te jer misliš da sam jaka i da mogu da trpim ovo sve!

A vjeruj mi, ne mogu.(Z.)

 

Tagovi
Objavio: Tue, 03/10/2017 - 14:23

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top