Jezive slike iz stana strave iz Novog Sada- je li riječ o sekti?

Novi Sad

U stanu gdje je živio mladi bračni par koji je sinoć skočio sa solitera, pronađeni su crteži zagrobnog života iz egipatske mitologije.

Prva nezvanična saznanja ukazuju na mogućnost da su L.P.S. i M.P.S., roditelji dvoje djece čija su tijela pronađena u stanu, bili članovi sekte. Tužilaštvo, u saradnji sa policijom, istražuje ove navode.

Tijela dvoje djece, starosti 1 i 3 godine, koja su pronađena mrtva u stanu, poslata su na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Prizor na mjestu gdje su pronađena tijela dječaka jeziv je, a komšije su šokirane nezapamćenim zločinom. Mrak oko mjesta tragedije, jedino osvjetljenje dolazi iz kuće gdje se dogodila stravična scena. Ispred dvorišta stoji kombi pogrebne opreme.

Komšije su izrazile potpuni šok zbog tragedije koja ih je pogodila, ističući da ništa nije ukazivalo na to da bi došlo do ovakvog strašnog događaja.

Podsjetimo, tijela mladića i djevojke pronađena su sinoć u Bulevaru kralja Lazara u Novom Sadu. Policija i tužilaštvo istražuju ovaj tragični slučaj