Jimmy Kimmel ponovno će voditi ceremoniju dodjele Oscara 2018.

Home

Jimmy Kimmel ponovno će voditi ceremoniju dodjele Oscara 2018.


Jimmy Kimmel i 2017. godine bio je domaćin ceremonije dodjele najprestižnijih filmskih nagrada – Oscara. Čini se da Akademija filmskih umjetnosti i znanosti (Academy of Motion Picture Arts and Sciences) ne želi riskirati pa je iduću godinu uposlila isti tim – producentska palica opet će biti u rukama Michaela De Luce i Jennifer Todd.

Voditelj popularnog kasnonoćnog talk-showa “Jimmy Kimmel Live!” koji se emitira na ABC-ju, u intervjuu za tu TV kuću priznao je da uloga voditelja svečanosti dodjele Oscara ‘predstavlja vrhunac njegove karijere’.

On se odlično snašao u neugodnoj situaciji ove godine, kada je po prvi puta krivo proglašen pobjednik u kategoriji najboljeg filma. Naime, Warren Beaty je slučajno pogrešno pročitao da je dobitnik u kategoriji najboljeg filma ‘La La Land‘, a ustvari ju je osvojio ‘Moonlight‘. Njegovom reakcijom i radom bila je zadovoljna i Cheryl Boone Isaacs, predsjednica Akademije, koja je potvrdila ovu informaciju 16. maja, a on je uskoro zahvalio na ponovno iskazanom povjerenju.


Mnogi su se pitali zašto po drugi puta, budući da su se ljubitelji Oscara pobunili da je previše bijelaca, heteroseksualaca, muškaraca već bilo u toj ulozi, ali čini se da te kritike ne zabrinjavaju Akademiju.

(izvor:hej.teen385.com)

Tagovi
Objavio: Pon, 22/05/2017 - 23:27

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top