Jubilarno izdanje Šankanja oduševilo sve posjetioce na Vlašiću

dsa
Deseto jubilarno izdanje Šankanja na Vlašiću uz popularne muzičke zvijezde regiona oduševilo je sve posjetio koji su proteklog vikenda boravili na ovoj bh. planini.

Šankanje u organizaciji SolAzura i ove godine je trajalo tri dana, a osim muzičkih sadržaja organizovane su i druge brojne aktivnosti na snijegu tokom dana.

Prvog festivalskog dana, odnosno, u petak navečer, sve prisutne su svojim hitovima zabavljali Saša Matić i Milica Pavlović dok je subota bila rezervisana za tuzlanski trio Frenkie, Kontru i Indiga koji su zagrijali atmosferu za nastupe Amela Ćurića i Nataše Bekvalac.

Pjevanjem u glas svi prisutni su ispratili pjesme pjevača koji su bili zaduženi za atmosferu na jubilarnom izdanju Šankanja, a organizatori su istakli da su zadovoljni kako je festival prošao te da su ispoštovane epidemiološke mjere VTP.

Sa Šankanjem u Srednjobosanskom kantonu je otvorena i zimska sezona, a skijaši su na odličnim stazama uživali tokom vikenda, dok zabava i igre na snijegu nisu izostale ni za one željne adrenalina i dobrog provoda tokom dana.