Karaoke show u sklopu zimskog festivala "Preminger Winter park" u Bihaću

U Bihaću će se 26.12.2019. godine u sklopu zimskog festivala "Preminger Winter park" u organizaciji Turističke zajednice Grada Bihaća održati „Karaoke show“.

Volite da pjevate? 

Turistička zajednica Grada Bihaća poziva sve pjevače amatere, ali i one koji jednostavno vole da pjevaju, nije važno da li je to ispod tuša ili dok čiste kuću, stan, dvorište, da se prijave na Winter Park – Karaoke show.

Karaoke zabavljaju ljude od njihovog otkrića, a to je već skoro 20 godina. I konačno su nakon toliko vremena postale opće prihvaćen oblik zabave u cijelom svijetu. A za razliku od ostalih oblika zabave kojih se ljudi zasite, karaoke uspješno zabavljaju ljude čak i danas, a još će i dugo. Dok stojite na pozornici i držite mikrofon i pjevate na orkestralnu pratnju karaoka, možete se osjećati kao profesionalni pjevač, a ako vam ostali gosti još daju veliki aplauz, osjećate se još mnogo sretnije. Pa su karaoke samim time stimulirale ljudsku želju za pjevanjem. Zato, pokažite nam svoje vokalne sposobnosti, zapjevajte pred svima i oslobodite svoj glas, a usput se ludo zabavite sa svojom ekipom.

Pobjednik, pored “planetarne popularnosti”, osvaja i nagradu sponzora kao i Winter park “Frozen voice - Smrznuti glas” zahvalnicu koja može biti jedna od značajnijih za buduću pjevačku karijeru. Broj učesnika limitiran je na petnaest – 15, a svaki učesnik ima pravo na izvedbu jedne pjesme koju je prethodno dostavio sa prijavom. Pobjednika će birati publika zajedno sa predstavnicima jedanaest (11) ugostiteljskih kućica u Winter parku.

Prijave za takmičenje otvorene su sve do 24.12.2019. godine, dok je Winter park Karaoke show predviđen za 26.12. poslije nastupa grupe Sheez.

Prijave za učešće slati isključivo na e-mail adresu Turističke zajednice Grada Bihaća: tzbihac@gmail.com, a uz prijavu potrebno je ostaviti ime i prezime, kontakt broj telefona i priložiti naziv pjesme koja će se izvoditi.