Kćerka političara se dopisivala sa staricom koju je svirepo ubila

Jelena Špagović (25), kćerka političara Saše Dujovića i Majda Garović (80) bile su u bliskim odnosima i dopisivale su se preko društvenih mreža nekoliko mjeseci prije nego što ju je devojka brutalno ubila.

Jelena, koja je osumnjičena za ubistvo starice, do prije nekoliko mjeseci živjela je sa suprugom u kući pored staricine. 

Nakon što se rastala od supruga, Jelena se iselila iz kuće, ali je s nekadašnjom komšinicom održavala odnose. U tome u prilog govore i javne poruke na njihovim facebook profilima.

Majda je redovno hvalila Jelenine fotografije na kojima je sama ili s djecom, dok joj je Jelena na javnim porukama uglavnom odgovarala samo emotikonima koji označavaju smijeh.

Šta se u njihovom odnosu promijenilo, i zbog čega je Jelena na kraju ubila nesretnu staricu, za sada je misterija, prenosi Avaz.

Ono što je poznato je da je Majda 15. juna poslednji put viđena kako izlazi iz kuće i odlazi u, kako je rekla, šetnju. Iz te šetnje, nesretna žena se nikada nije vratila. Njen suprug sutradan je policiji prijavio Majdin nestanak.

Tijelo nesretne žene pronađeno je ugljenisano pet dana kasnije, 20. juna, u kontejneru u vikend naselju kod Krčedina. 

Ubrzo je otkriveno da je Majda ubijena, a potom je njeno tijelo zapaljeno i bačeno u kontejner. Nekoliko dana kasnije zbog njenog ubistva uhapšeni su Jelena Špagović (25) i njen brat Momčilo Dujović (21), koji je osumnjičen da joj je pomogao nakon izvršenja zločina da prikrije tragove.