Krajiški (grado)načelnici: Pridružite nam se u petak u Kulturnom centru Bihać

Poštovani sugrađani, Od 7. septembra zvanično počinje predizborna kampanja za Opće izbore 2018. koji će se u našoj zemlji održati 7. oktobra.

Duboko svjesni stanja u kojem se nalazimo, razočarani neradom i nebrigom centraliziranih i birokratiziranih političkih stranaka za ravnomjeran razvoj naše države, nezadovoljni praksom da se državni projekti realiziraju ili obećavaju samo u predizbornim periodima, alarmirani  huškačkom retorikom i odlaskom ljudi, obavezni smo da se oštro usprotivimo takvom stanju i izađemo na izbore, kako bismo zajedno sa svojim građanima uložili napore za pozitivne pomake i ustrajali u aktivnoj borbi za bolje sutra.

Stoga vas pozivamo da nam se pridružite na našem prvom predizbornom predstavljanju u Bihaću 7. septembra 2018. godine od 19 sati u sali Kulturnog centra (bivši Dom Armije BiH).

Sa zadovoljstvom ćemo vam predstaviti političku platformu nastalu na saradnji krajiških načelnika i gradonačelnika, odlučnih da se glas građana ovog dijela BiH čuje i uvažava, da Unsko- sanski kanton zauzme mjesto koje mu pripada u političkom i razvojnom smislu, te da počnemo stvarati mogućnosti i pozitivan ambijent, umjesto dugova i propadanja.

Dobro nam došli!

 

Gradonačelnik Bihaća, Šuhret Fazlić

Gradonačelnik Cazina, Nermin Ogrešević

Načelnik općine Bužim, Zikrija Duraković

Načelnik općine Bosanski Petrovac, Zlatko Hujić