Krišto i Murphy: Potrebno daljnje osnaživanje odnosa SAD i BiH

-
Predsjedateljica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Borjana Krišto susrela se danas u Sarajevu sa veleposlanikom Sjedinjenih Američkih Država u BiH Michaelom Murphyjem.

Predsjedateljica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Borjana Krišto susrela se danas u Sarajevu sa veleposlanikom Sjedinjenih Američkih Država u BiH Michaelom Murphyjem, a na prvom bilateralnom sastanku predsjedateljice Krišto nakon uspostave novog saziva Vijeća ministara razgovaralo se o trenutačnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini i prioritetima rada novog saziva Vijeća ministara BiH.

“Predsjedateljica Krišto je istaknula privrženost Vijeća ministara BiH reformskim procesima i euroatlantskim integracijama naše zemlje, ističući važnim reforme koje predstoje na tom putu”, navodi se.

Također, zahvalila je veleposlaniku Murphyju i SAD-u za kontinuiranu potporu Bosni i Hercegovini te dodala da će nastojati, osobnim angažmanom na dužnosti koju obnaša, produbiti suradnju i prijateljske veze dviju država.

“Veleposlanik Murphy je, na koncu sastanka, čestitao predsjedateljici Krišto imenovanje te zaželio sreću u radu, uz uvjerenje u daljnje osnaživanje odnosa Sjedinjenih Američkih Država i Bosne i Hercegovine”, saopćeno je iz Službe za informiranje Vijeća ministara BiH.

Foto: Vijeće ministara BiH