Kuhar iz Netflixove hit serije zaludio je žene širom svijeta, a sa slavom se teško nosi

dsa
Lucas Bravo, francuski model, koji igra Gabrijela u Netflixovoj hit seriji "Emily in Paris", nedavno je otvorio svoju dušu tokom intervjua za Times i podijelio svoja razmišljanja o tome kako je označen kao "srcolomac".

Osim što se dugo borio za dobivanje ozbiljnih uloga, slava s kojom se suočio nakon emitiranja prve sezone Netflixove hit serije "Emily in Paris" za njega je bila izazovna.

"Radim na ovome deset godina, osjećajući da idem u pravom smjeru… Onda sam preko noći postao 'srcolomac'. Mislim da je biti slavan najgora stvar koja ti se može dogoditi. To je samo dim. To ništa ne znači", rekao je model koji se iskušao i u glumi.
Bravo je rekao da je često tipiziran zbog svog izgleda, za koji smatra da ga ograničava u dobijanju složenijih glumačkih uloga.

"Ne možeš biti estetski lijep, biti pametan ili imati dubinu. Stalno sam dobijao uloge poput glupog profesora tjelesnog. Teško je razbiti tu sliku. Nisam samo lijep. Ne žalim se, naravno, ali to je realnost.", objasnio je.
Bravo je također rekao da ga je iskustvo iz serije učinilo "veoma samosvjesnim.

"Kada razmišljate o toj riječi 'srcolomac' i ljudima koje ona obuhvata, uvijek vidite zgodnu osobu, a ja to nisam", dodao je.