Lepa Brena najavila četvrti koncert u zagrebačkoj Areni: Hoće li oboriti rekord Aleksandre Prijović?

.
Lepa Brena uspjela je rasprodati ulaznice za treći koncert koji će se održati u popularnoj Areni Zagreb, a onda je najavila i četvrti nastup.

Kako je objavio hrvatski radio Extra FM, Lepa Brena će četvrti koncert održati 10. decembra, a prva tri koncerta u zagrebačkoj Areni održat će se 6., 7. i 9. decembra ove godine.

"Ovu predivnu zimsku večer uživam pored upaljenog kamina i jedne čaše vina, baš sam sretna što se čujemo. Nadam se da je ova zimska noć ugodna i vašim slušateljima. Zaista veliko hvala publici iz Hrvatske, Zagreba i svima onima koji su do sada kupili karte za 6 i 7. decembar. S radošću mogu reći da je koncert zakazan za 9. decembar rasprodan i svečano objavljujem da ćemo radi velikog interesa naše publike otvoriti zagrebačku Arenu i 10. decembra", izjavila je regionalna zvijezda za Extra FM.

Ona je poručila da sa svojim timom vrijedno radi na programu za koncerte. Na sistemu za prodaju karata Eventim, moguće je vidjeti da su ulaznice za prva tri koncerta u Areni rasprodane i da su trenutno dostupne ulaznice za 10. decembar.

Inače, trend održavanja više uzastopnih koncerata u zagrebačkoj Areni, ali i na drugim lokacijama, pokrenula je Aleksandra Prijović, koja je oborila rekorde posjećenosti i održala čak pet nastupa u ovoj dvorani pa se postavlja pitanje hoće li to poći za rukom i Lepoj Breni.

Podsjećamo, Lepa Brena je rasprodala prvi koncert u Zetri, a prilikom dolaska u Sarajevo u decembru prošle godine, za Klix.ba je otkrila da je zakazala i drugi koncert, koji će se održati 21. aprila.