Lideri lokalnih zajednica Cazin i Jajce nastavljaju saradnju i nakon općinskih izbora

Jjkkk

Saradnja Grada Cazina i općine Jajce u budućnosti, kao i osvrt na nedavno održane lokalne izbore u našoj zemlji, teme su o kojima se razgovaralo na današnjem susretu vodećih ljudi ovih dviju lokalnih zajednica.
Tu je i politička podrška i saradnja za koju se Edin Hozan, stari i novi načelnik općine Jajce, posebno zahvalio.

 -„S obzirom da sam na proteklim izborima imao saradnju i podršku sa strankom A SDA, čiji je predsjednik Nermin Ogrešević i da je ta saradnja omogućila odličan rezultat te dobijanje najvećeg broja glasova za načelnika i broj vijećnika u Općinskom vijeću Jajce, danas sam ovdje da se prije svega, zahvalim za podršku i saradnju vrhu stranke A SDA i našem lokalnom rukovodstvu A SDA i da tu saradnju nastavimo u postizbornom periodu. Naravno i da se naša međusobna saradnja kao kolega načelnika  intenzivira i nastavi u budućnosti.“, istaknuo je načelnik Hozan. 

 Po riječima gradonačelnika Cazina Nermina Ogreševića, ranije uspostavljena dobra saradnja se nastavlja u svakom pogledu. 

 -„Početak novog mandata je dobra prilika da razgovaramo o našoj saradnji koju smo već ranije najavili i to će biti i danas fokus našeg razgovora. Radujemo se pobjedi načelnika Hozana u općini Jajce i mi smo u tom pogledu dali našu aktivnu podršku jer smatramo da je dobar izbor i da će njegov rad, kao i do sada, doprinijeti razvoju općine Jajce te da će njegova pobjeda biti temelj nastavku saradnje dviju lokalnih zajednica.“, kazao je Ogrešević.