Majka sa troje djece skočila u rijeku: Objavljeni detalji tragedije u Sakdru

r

U albanskom gradu Skadru danas je došlo do tragedije, kada je žena sa troje djece skočila u reku Bojanu. Lokalni mediji navode da je suprug maltretirao suprugu i djecu, i da je to možda razlog za suicid, ali osumnjičeni Ergis Arazi (31) demantuje te navode.

Ergis Arazi, nakon što ga je policija saslušala o incidentu, negirao je da je fizički i psihički zlostavljao suprugu i maloljetnu djecu.

"Moj odnos sa suprugom je bio normalan i ja nisam uzrok za takav čin", rekao je Arazi policiji.

Kako se navodi, majka i troje djece navodno su se ubili skokom u reku, a jedan muškarac je uhapšen u Skadru, rekla je policija.

Sukobi između Alme i Ergisa počeli su nekoliko mjeseci i par je praktično bio razdvojen, pišu lokalni mediji.

Oni spekulišu da je Arazi započeo vezu sa drugom ženom.

Prema riječima članova porodice žene, on se sa njom svađao svaki dan i govorio joj da napusti kuću u kojoj je živjela u jednoj sobi.

Na saslušanje u policiji, na dan kada je prijavio nestanak, ali je i kasnije nakon pronalaska tijela, svoju suprugu opisao je kao „mentalno bolesnu” i prema njegovim riječima, mjesecima je pila lijekove za depresiju. Ti navodi nisu potvrđeni od strane policije.

U zvaničnom saopćenju se navodi da se sumnja da se majka Alma Arazi sa djecom utopila u rijeci Bojani.

Policija je uhapsila Arazija zbog nasilja nad suprugom Almom Arazi (39), koja je navodno izvršila samoubistvo sa svoje troje maljoletne djece, starosti devet, šest i četiri godine, piše Euronews.al.

Beživotno tijelo njene 9-godišnje kćerke pronašao je ribar u reci Drim, u koju se uliva reka Bojana, dok nadležni u vodama Bojane tragaju za tijelima majke i još dvoje djece, koji su nestali prije tri dana.

Prema saopštenju policije, na tijelu devetogodišnjakinje nisu pronađeni tragovi nasilja.

Policija je rekla da se sumnja da je razlog zašto su majka i djeca otišli iz stana bilo zlostavljanje od strane supruga.

Navodi se Arazi (31) ranije osuđivan zbog gajenja opojnih droga, a uhapšen je zbog krivičnog djela “izazivanja samoubistva”.

 

Video pogledajte KLIKOM OVDJE