Majka ubice Danke: Nisam živa od trenutka kada sam čula šta je Dejan učinio

J

Radnici JKP "Vodovod" iz Bora Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50) uhapšeni su jučer pod sumnjom da su 26. marta ove godine ubili Danku Ilić (2).

Policiji su priznali da su tog dana službenim kolima Fiat Panda udarili djevojčicu, da su je zatim ubacili u kola među alat, da je dijete u jednom trenutku došlo svijesti, a da ga je jedan od njih i udavio. Tijela su se tog dana otarasili na deponiji na Starobanjskom putu, ali se jedan od njih vratio i tijelo prenio na drugu lokaciju, piše Telegraf.rs.

Međutim, ni Dejan ni Srđan, kako tvrde, ne mogu da se sjete gdje je tijelo, a ni ko ju je golim rukama udavio.

Majka i otac osumnjičenog Dejana Dragijevića iz Zlota jedva hodaju po zemlji. Ne mogu da zamisle da im je sin uhapšen za teško ubistvo djeteta. Na lijekovima su.
 

- Ne znam ništa o zločinu ni o sinu. Uhapšen je. Od kada sam čula šta se dogodilo nisam živa. Ja sam srčani bolesnik, sad pijem dvije kutije lijekova... Nisam ga ni vidjela ovih dana - kaže majka osumnjičenog Dragijevića.

Dejan i Srđan danas će biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.
 

Kako je Telegraf.rs saznali iz istrage, Srđan je čak drugog dana tražio dijete po Banjskom Polju. Odao ih je GPS sistem koji su imali u službenom vozilu kao i krv nađena u automobilu.