Mali lav Arslan bi imao četiri godine: Danas te, milo moje, grlimo dušom jer rukama ne možemo

asd
Nakon mnogobrojnih operacionih zahvata na mozgu u Istanbulu srce malog Arslana nije izdržalo.

Zauvijek je zatvorio svoje oči prije tri godine, 24. jula, a prije tri dana, 3. jula, da je sudbina bila drugačija, napunio bi četiri godine.

Arslanova majka Amra na Facebook grupi Zauvijek vaš Arslan podijelila je srceparajuću poruku upućenu sinu kojeg više nema, čiji miris ne može osjetiti, čuti njegov smijeh, sinu kojeg danas grle dušom jer rukama ne mogu.

Dušo naše duše, danas bi imao 4 godine, na današnji dan 2017. godine dobili smo najveće bogatstvo.Tri dana sam čekala da mi donesu to malo biće teško samo 3.340kg, a ja zagrlih sa dvije ruke cijeli svijet, danas te milo moje grlimo dušom jer rukama ne možemo. Nikada neće proći niti jedna sekunda, a da te nećemo voljeti sve više i misliti na tebe jer za naše slomljeno srce ljepila nema, za našu bol lijeka nema samo vjera u Gospodara da će olakšati život bez tebe bar malo i da će nas spojiti u džennetu. Gospodaru, smiluj nam se, olakšaj nam,podari nam snage i strpljenja, sastavi nas sa našim sinom da ga opet grlimo i ljubimo. Bebo naša, vole te tvoji babo, mama i brato – objavila je njegova majka 3. jula.

Malom Arslanu je pri rođenju dijagnosticiran tumor na mozgu i operisan je na UKC-u Tuzla kad je imao samo četiri mjeseca. Tumor se vratio i ponovo je operisan u Turskoj, gdje je, nažalost, izgubio bitku za život.

Građani BiH, ali i mnogi drugi ljudi, pokazali su solidarnost kada je trebalo prikupiti novac za liječenje i nesebično su pružali pomoć.

Image
gre