Marija Šerifović kod Mustafe iz Zenice: Želim da vjerujem da sam barem malo popravila nečiji život

.
Marija Šerifović prije dva dana posjetila je Mustafu Hrustića, pjevača iz Zenice koji je neko vrijeme živio ispod mosta jer nije mogao da plati stanarinu i režije.

 

Naime, sada je Marija na svom Youtube kanalu podijelila blog o posjeti ovom mladom pjevaču. Također, podijelila je i zajedničku fotografiju, a opisu na Instagramu stavila je "Jedan vidi sve", gdje se referirala na jednu od svojih pjesama.

"Ja sam mogla da ispunim svoje obećanje tako što ću dati nekome od svojih ljudi da to riješe onako kako ja mislim da to treba. Međutim, ja sam nekako osjetila potrebu i smatram da to trebam da uradim ja lično", objasnila je Marija u videu.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Marija je u videu navela da on ni ne zna da će ona lično doći njemu u posjetu. Ubrzo su uslijedili zagrljaji i onda je Marija zatražila da ona i Mustafa ostanu sami, a kasnije mu je uručila i poklone koji su uključivali odjeću.

Ona je od njega tražila i obećanje da zauvijek ostane pošten, čestit i da uvijek poštuje svakog čovjeka, a potom mu je uplatila stanarinu za godinu dana. Pored toga, poslala ga je sa svojim menadžerom Bracom u restoran u kojem će imati priliku da jede i do tri obroka dnevno narednih godinu dana.

"Mustafa je jedan divan dečko, a ovakih primjera ima sigurno ima na hiljade", istakla je Marija.

Ostatak videa odnosi se na njen poslovni odlazak u Sarajevo gdje je jela ćevape i gdje je poručila da je ovo bio jedan prelijep dan i da želi da vjeruje da je barem malo nečiji život popravila. Istakla je da nije neki fan snimanja ovakvih situacija, ali je željela da bude primjer drugima da također pomažu ljudima kojima je to potrebno.

Podsjećamo, ona je ranije na svom profilu podijelila da želi pomoći ovom mladiću da dobije dom. U razgovoru za Klix.ba, Mustafa je izjavio da mu se javio njen menadžer, a da je zahvaljujući priči koju je napravio youtuber Srećko Stipović dobio nešto novaca i tako se uspio vratiti u stan.

(Foto: Instagram)