DOBILA NAPAD PANIKE USRED VOŽNJE: Marina puna tri sata vozila u nepoznatom pravcu

Marina Visković trenutno boravi u Americi, a sa željom da posjeti jedan šoping centar, neplanirano se izgubila na autoputu Las Vegasa. Kako se navodi, zbog velikog broja saobraćajnih traka, pjevačica je skoro tri sata vozila u nepoznatom pravcu.

“Pošto ovdje ima svoje vozilo, došla je na ideju da se provoza do jednog obližnjeg šoping centra. Ali kada je izašla na autoput koji ima preko šest traka u jednom smjeru, mislila je da ide dobrim putem. Ali kada je poslije određenog vremena shvatila da je zaboravila da izađe na pravi izlaz i da ne može tako lako da se vrati, potpuno je poludjela. Mislila je da će moći da se prestroji na nekom narednom izlazu, ali to joj nije pošlo za rukom, te je narednih 150 kilometara vozila u pravcu Kalifornije”, otkrio je izvor blizak pjevačici za “Blic”.

“Prvo je počela da paniči i da zove prijatelje, ali kada je shvatila da više od tri sata vozi do šoping centra, po savjetu prijatelja došla je na ideju da stane u zaustavnu traku i prije svega da se smiri. Kako se iznervirala, sačekala je da se smiri. Ubrzo su joj neki ljudi pomogli da se snađe, pa je tako višečasovna drama okončana, a ona je srećom stigla na dobru lokaciju“, objasnio je izvor.

Izvor: Express Tabloid