Maskenbal za djecu i mlade u Cazinu

.

U subotu 12. VELIKI MASKENBAL U CAZINU, zabava za djecu i mlade koju čekamo cijele godine.

U Centru za kulturu i turizam 22.10.2022. godine očekuje nas događaj koji svake godine s nestrpljenjem čekaju djeca i mladi Cazina. I ove godine očekuje nas velika zabava uz maštovitu ekipu udruženja „Igra 27“ koji se učine da svaki maskenbal bude nezaboravan. Maskenbalska šuma uz čarobne vizualne efekte, smiješni likovi koji žive u dalekim zemljama, hrana i piće iz čudesnih zemalja mašte, ples, pjesma, igre, revija, najbolji kolači iz kraljevstva slatkiša i puno, puno smijeha koji je začin za jesenju radost.

Sve nas to očekuje u subotu na velikom maskenbalu koji će se održati u Centru za kulturu i turizam Cazin. Maskenbal je planiran za dvije dobne skupine: - Od 16 za najmlađe posjetioce i njihove roditelje uz završetak programa šetnjom kroz grad (ulaz za jedno dijete i roditelja 10 KM- hrana i piće na maskenbalu su besplatni) - Od 19h za mlade- film uz zabavu koja se prepričava (ulaz 5KM – hrana i piće besplatni)

Udruženje Igra 27 uz saradnju s dugogodišnjim sponzorima (JUMBO, CRVENA JABUKA, OAZA, MEGGLE, PODRAVKA, VISPAK, SWITY i DŽENANINE TORTE) omogućuju djeci i mladima naše zajednice ovaj veliki događaj kojem se radujemo. Pripremite kostime, dobro raspoloženje, vidimo se na velikom maskenbalu.

Dođite i zabavite se uz tim Udruženje Igra 27.