Tretman medicinske hidžame za muškarce i žene uz certificiranu hadžamu Jasminu Puškar Šepić

Dosta Vam je glavobolje, migrene, nesanice i umora? Uradite hidžamu i oslobodite se okova! Već sada rezervišite svoj termin kod Jasmine Puškar Šepić, certificirane osobe u Cazinu za rad ove vrste liječenja.

Sve što trebate znati o tretmanu hidžame

Hidžama je stari, dobri metod čišćenja organizma putem krvi, kojim se uspostavlja normalna cirkulacija, a bolovi nestaju. Do sada nisu zabilježeni neželjeni efekti nakon tretmana.

Poznato je da hidžama liječi preko 200 bolesti, a naučno i medicinski je dokazano da poboljšava cirkulaciju i utiče povoljno kod ljudi sa visokim pritiskom, svim problemima kostiju i spazma mišića, migrena... Sve više sportista širom svijeta  podvrgava se ovoj metodi zbog poboljšanja psihičkog stanja, napetosti u mišićima, grčeva, detoksikacije organizma. Kada su u pitanju psihološke bolesti, pozitivno utiče na smanjenje tjeskobe i brige, nesanice, depresije, anksioznosti. Hidžama je korisna i u ljepoti jer potiče proizvodnju hormona,  protok krvi i kretanje tjelesne tekućine u crijevima i unutrašnjim organima.

hidzama

Zbog različitog praga boli, neki ne osjete ništa prilikom tretmana, neki opisuju osjećaj poput škakljanja, neki osjete bol, ali posve podnošljiv. Tretman, uključujuči i masažnu hidžamu na početku tretmana, traje oko 30-45 minuta, zavisno od organizma klijenta.

Hidžamu je korisno raditi i preventivno, a ne samo kada postoji oboljenje.

Zakažite svoj tretman već danas

Jasmina Puškar Šepić pomoći će Vam da otklonite bolove i ukočenost u Vašem tijelu pomoću vakumske masaže, cupping tretmana (suha i mokra hidžama), a pomoću tretmana „paljenje tuljaka“, kod nas poznatijeg pod nazivom „paljenje fitilja“ poboljšajte opću higijenu uha, riješite se viška cerumena, glavobolje i migrene, šumova i bolova u uhu, začepljenosti uha,  problema sa sinusima, gripe i prehlade.

hidzama

Vaše tretmane možete zakazati na broj telefona 061 074 217, putem Facebook profila Jasmina Puškar Šepić ili inboksa stranice Medicinska hidžama za žene i muškarce - Cazin.

Zakažite tretman već sada i priuštite svome organizmu ono što će mu prijati. Uvjerite se u stručnost naše Cazinjanke, ali i ljekovitost hidžame i njenu učinkovitost, kako u liječenju tako i u prevenciji mnogih bolesti.