Miloš se oprostio od supruge i sinova ubijenih na Cetinju: Anđeli moji, dolazim brzo kod vas, čekajte me

.
Novine su danas prepune čitulja, emotivne poruke i posljednji pozdravi ubijenih na Cetinju slamaju srce, ali jedan od najemotivnijih je oproštaj Miloša Martinovića koji je ostao bez supruge i dvoje djece.

Miloš Martinović tužnim riječima oprostio se od supruge Nataše i dvojice sinova koje je pomahnitali Vuk Borilović među prvima ubio na Cetinju.

Novine su danas prepune čitulja, emotivne poruke i posljednji pozdravi ubijenih na Cetinju slamaju srce, ali jedan od najemotivnijih je oproštaj Miloša Martinovića koji je ostao bez supruge i dvoje djece. Miloš se najprije oprostio od supruge Nataše.

- Hvala ti za sve što si uradila za Mašana i Marka. Pokušala si da ih spasiš od ološa koji vas je ubio ni krive ni dužne. Borila si se cijeloga života za njih i sada ste opet zajedno - piše u čitulji koju je objavio neutešni čovek.

Poruka kojom se oprostio od svojih mališana slama srca.

Moji Anđeli. Dolazim brzo kod vas. Čekajte me i volim vas - napisao je Miloš.

Nataša Pejović Martinović i njeni sinovi biće sahranjeni danas na lokalnom groblju u Bajicama.

Na Cetinju je jutros u 10 sati održana komemoracija tragično nastradalim sugrađanima u masakru koji se dogodio u petak. Komemoraciji su prisustvovali rodbina i prijatelji pobijenih Cetinjana, predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, premijer Dritan Abazović, gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković i brojni drugi.

Vuk Borilović, podsjetimo, ubio je 10 sugrađana u petak, a ranio njih šest prije nego što je i sam ubijen. Pucnjava je prema navodima medija trajala duže od 45 minuta. Tokom krvave drame iz lovačke puške nasumično je pucao u podstanare, komšije, zatim ekipu Hitne medicinske pomoći i pripadnike policije koji su došli na mjesto pucnjave, ali i prolaznike.

Obdukcija je pokazala da je imao barem pet ulaznih rana, a balističari i patolozi će dati ocjenu iz kojih oružja je Borilović pogođen i koje su rane bile smrtonosne.

FOTO: DRUŠTVENE MREŽE