Mirela Bećirović za posjetu Vatikanu odabrala jednostavnu haljinu i prikupila pohvale

.
Mirela Bećirović je za susret s papom Franjom odabrala jednostavnu odjevnu kombinaciju te prikupila komplimente.

Naime, nosila je dugu crnu haljinu i špicaste štikle. Izgled je upotpunila jednostavnom šminkom, podignutom frizurom i ukrasom za kosu.

Na društvenim mrežama je objavila fotografije iz Bazilike svetog Petra, a u komentarima su se nizale pohvale.

 

Foto: Facebook

"Stil i elegancija", "Koliko si samo divna", "Prelijepa kao i uvijek", "Dama na na mjestu", neki su od njih.

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović je bio sa svojom suprugom u Vatikanu. Rekao je kako Vatikan podržava suverenitet naše zemlje.

"Danas sam u papinskoj palati tokom privatne audijencije razgovarao s papom Franjom. Sveta Stolica priznala je BiH 7. aprila 1992. godine. Više od 30 godina podržavaju nezavisnost, suverenitet BiH kao i težnju naše države da postane punopravna članica EU. Moja je obaveza da iskažem poštovanje prema prijateljima BiH i radim na jačanju prijateljskih veza", naveo je.

Mirela je nedavno gostovala u emisiji "Konačno petak" kod Maje Čengić Miralem te je otkrila kako se posvetila humanitarnom radu. Svoje vrijeme provodi i u druženju sa suprugama ambasadora u Bosni i Hercegovini.

"Kako sam se preselila u Sarajevo, evo već ima osam mjeseci, one su me jako lijepo prihvatile. I njima je ovo sve novo, kao i meni. Upoznajem diplomatski svijet, a njih upoznajem sa Sarajevom, našom kulturom i Bosnom i Hercegovinom", kazala je.

Foto: Facebook