Mladenci iz BiH uz prigodne maske izgovorili "da"

maske

Ljubav ne poznaje granice, dokaz za to su i mladenci iz Banja Luke Svjetlana Keren i Dušan Babić, koji su se unatoč izvanrednoj situaciji zbog koronavirusa i ograničenjima, "stigli i vjenčati".

U pratnji kumova, poštujući mjere koje su na snazi, svoje sudbonosno "da" su izgovorili pred matičarem i vijećnikom Skupštine grada. Svjetlana kaže kako vjenčanje nisu zamišljali bez obitelji, ali da je ipak bilo simpatično, i nešto što će pamtiti cijelog života. ''Za datum vjenčanja smo se odlučili još krajem prošle godine, jer nam on privatno ima simboliku. Ali, željeli smo i da ono bude između dvije utrke, jer je moj suprug profesionalni atletičar, a ja rekreativno trčim polumaraton i manje utrke.

Svadbu smo planirali u krugu uže obitelji i roditelja, ali je takva situacija da su i moja majka, ali i Dušanovi roditelji stariji od 65 godina, pa nisu nazočili zbog zabrana'', kazala je Svjetlana za Banjaluka.com. Na maskama koje su nosili, izrađenih uz pomoć prijatelja, imali su natpise na kojima je pisalo: mlada, mladoženja, kum i kuma.

''Drago nam je ako je vijest o našem vjenčanju, nekome popravila raspoloženje. Pravu proslavu smo dogovorili s kumovima, roditeljima i obitelji kada prođe ova situacija s koronavirusom. Imali smo potpuno drugačiji koncept, ali na kraju je ispalo dobro''l rekla je mladenka.