fbpx Mladi bračni par nađen mrtav, sumnja se da su se objesili

Mladi bračni par nađen mrtav, sumnja se da su se objesili

Home

Mladi bračni par nađen mrtav, sumnja se da su se objesili

Za sada nema tragova koji bi upućivali da se radi o krivičnom djelu.

U jednom stanu na zagrebačkoj Trešnjevci pronađeni su mrtvi mlađi muškarac i žena, a neslužbeno se saznaje da je riječ o mladom bračnom paru. Također, neslužbeno se saznaje da su nađeni obješeni u hodniku, a policija za sada sumnja da je riječ o dvostrukom samoubistvu.

 

- Za sada nema tragova koji bi upućivali da se radi o krivičnom djelu, sve je što se iz zagrebačke policije moglo saznati o tragediji koja je otkrivena u utorak kasno navečer, pišu hrvatski mediji.

Vrata stana su bila zaključana, a kako stan ima protuprovalna vrata, policija je u pomoć pozvala vatrogasce. Oni su dojavu dobili u 22.38 a kada su ušli u stan, šokirali su se prizorom kojeg su tamo zatekli. S obzirom na to da su policija i vatrogasci morali provaliti u stan, vjerovatno je neko od porodice mladog bračnog para posumnjao da se nešto loše dogodilo te je pozvao policiju.

Vrijeme i tačan uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje su tijela prevezena nakon završetaka policijskog uviđaja.

Topic
Objavio: Wed, 13/11/2019 - 20:07
Back to top