Mladost Cazina i BiH u najljepšoj atmosferi i uprkos krizi primili svoje diplome (FOTO)

naslovna
U vremenu restrikcija i vanrednih okolnosti zbog koronavirusa, teže je organizirati kvalititenu završnu aktivnost maturanata, ali je u tome i izazov veći.

 

Tako su to shvatili i prema tome se odredili iz JU II Srednje škole Cazin. Ovo je njihova priča i neke od slika.

“U vremenu kada je sve manje lijepih i pozitivnih priča, mi vam donosimo jednu izuzetno lijepu.

Naime, 25. juna 2020. godine , pod velikim nebom, unutar zidina Starog grada Ostrožac, našim lijepim i vrijednim maturantima svečano su uručene diplome, kao kruna srednjoškolskog obrazovanja.

Složit ćete se da je to bila unikatna dodjela diploma kakvom se ne mogu pohvaliti baš svi učenici srednjih škola našeg grada.
Sretni smo i ponosni što smo našim maturantima omogućili dostojanstven pozdrav sa svima onima koji su činili dio njihovog putovanja, kojeg će rado prepričavati drugima, te ga se sa osmijehom prisjećati.

Zbog trenutne situacije, morali smo pokucati na mnoga vrata kako bismo uspješno sve organizirali i nije nam bilo têško.
Stoga, srdačno zahvaljujemo osoblju restorana "Onyx" , koji su čarobni ambijent Starog grada Ostrožac učinili još ljepšim kroz sadržaje koje su iz svoje ponude izdvojili za naše maturante.

Također, zahvaljujemo i Policijskoj upravi Cazin na suradnji i pomoći oko sâme organizacije svega neophodnog, kako bi se ispoštovale epidemiološke mjere.
I naravno, ekipa bez koje ova priča ne bi bila moguća, zasluzuje pohvalu, a to su razrednici maturanata, direktor naše Škole, te prof. Majda i ucenica trećeg razreda, Hasiba, koje su kroz konferansu naglasile sve ono čime se ponosimo.

Bilo je smijeha, bilo je suza, pomiješanih emocija, sretnih što je jedna životna stepenica gotova, tužnih što se završava možda najljepše životno razdoblje, ali...
Vrijedilo je...

Vrijedilo je biti dio ove priče. Vrijedilo je gledati nasmijane učenike generacije, Nirvanu i Esnafa, koji su se svojim trudom i radom izdigli iznad ostalih.

Vrijedilo je gledati i učenike koji su svojim uspjehom zaslužili da budu Ponos generacije.
I nešto posebno emotivno, dva vrijedna bisera, Lejla i Adi, koji su neumornim trudom i radom, daleko više od ostalih, uspješno stigli do svoje krune.

I zato, našim maturantima želimo uspješno ostvarenje ciljeva, a Vi koji nas pratite putem naše fb stranice, uvjerite se u sve navedeno, kroz galeriju fotografija, koje je za nas napravila ekipa fotostudija "Armada" . Mi im se ovom prilikom posebno zahvaljujemo.
Uživajte...”- napisali su na svome FB profilu iz ove srednje škole.