Motorist stradao kod Garešnice, vraćao se sa sprovoda prijatelju koji je poginuo na motoru...

232323
Motorist je poginuo u subotu poslijepodne između Palešnika i Zdenčaca. Moj portal piše kako se radi o Matiji Ć. iz Palešnika. Od Matije se na društvenim mrežama opraštaju prijatelji i vatrogasci

U subotu je između Palešnika i Zdenčaca kod Garešnice preminuo 29-godišnji motorist. Policija je objavila da je vozio Yamahu bjelovarskih registracija i da je imao kacigu. Nakon što je prošao Zdenčac, pretjecao je traktor za koji je bio priključen radni stroj.

Nije se uvjerio da pretjecanje može obaviti bez opasnosti za druge sudionike u prometu i udario je u prednji dio Škode zagrebačkih registracija koja je dolazila iz suprotnog smjera. Poginuo je na mjestu. Dvojica iz Škode su ozlijeđena.

Kako prenosi Moj portal, stradao je Matija Ć. iz Palešnika koji je volio motore, svirao je u KUD-u, a kobnog poslijepodneva vraćao se kući. Poginuo je na dva kilometra od svog doma.

Dodaju i kako se vraćao sa sahrane prijatelju koji je poginuo na motoru.

Od njega se opraštaju prijatelji, među njima i vatrogasci, članovi DVD-a Palešnik.

- Dragi prijatelji, poštovana braćo i sestre vatrogasci. S neizmjernom tugom i suzom u očima opraštamo se od našeg tajnika, operativca i prije svega velikog prijatelja. Jučer poslijepodne tragično nas je napustio naš Matija. Nevjerica, šok, tuga i suze. Milion pitanja, zašto i kako, a nikoga da na njih odgovori. Mata je bio veličina, osoba koja nam svima treba u životu. Bez puno pitanja davao je sebe i svoje slobodno vrijeme u pomaganju drugima kroz rad u udrugama na području općine. Nakon potresa u Petrinji i Glini, zajedno s kolegama vatrogascima, dao je svoj obol u vremenima kada je to bilo najpotrebnije. Ostaje praznina. Ostaju neispijene kave, neispričane priče i dogodovštine s puta, neodrađene intervencije i bol. Velika bol što te nema ovdje s nama. Kažu da dragi ljudi ne umiru sve dok žive u sjećanjima i uspomenama najmilijih. Ovo će nam biti utjeha, tračak svjetlosti i nade koji će nas gurati da nastavimo dalje živjeti. Živjeti u vjerovanju da ćemo se negdje ipak sresti. 

Nedostaješ prijatelju! ❤, objavili su.

Foto: DVD Palešnik