Muškarcu slomljen nos, specijalci uhapsili četiri osobe zbog posjedovanja droge

Oduzeti paketići marihuane, za napadačem se traga

U protekla 24 sata na ulicama bh. prijestonice sarajevski policajci uhapsili su četiri osobe zbog posjedovanja droge, dok je muškarcu slomljen nos. 

Na raskrsnici ulica Jukićeva i Alipašina u centru Sarajeva pripadnici Jedinice za podršku su kontrolisali D. P. (39) iz Sarajeva. Pretresom kod 39-godišnjaka pronađen je paketić spida i paketić marihuane.

Istog dana u 21.35 sati u ulici Sedrenik u istoimenom sarajevskom naselju pripadnici Jedinice za podršku su kontrolisali A. T. (25) iz Sarajeva. Tom prilikom kod mladića je pronađen paketić marihuane.

Svega dva sata poslije u ulici Pehlivanuša u starom dijelu arajeva pripadnici Jedinice za podršku su zaustavili Renault, kojim je upravljao B. G. (22) iz Sarajeva. Specijalci su pronašli dva paketića marihuane.

U ulici Nedima Filipovića u Novom Sarajevu jučer u 1.40 sati pripadnici Jedinice za podršku su zaustavili E. Č. (18) iz Sarajeva. I u ovom slučaju je oduzet paketić marihuane, prenosi Avaz.

Sarajliji Z. K. sinoć u 22.05. sati u ulici Zmaja od Bosne u Novom Sarajevu slomljen je nos. Kako su saopćili iz sarajevske policije, oštećenog su napale nepoznate osobe. Ljekarska pomoć ukazana mu je u Općoj bolnici “Prim. dr. Abdulah Nakaš” u Sarajevu, gdje mu ljekari konstatovali teške povrede.

Za napadačem se intenzivno traga.