Načelnik Bosanskog Petrovca otvorenim lažima pokušava ugroziti sigurnost mladića koji su nosili ljiljane i pjevali pjesmu o četnicima (VIDEO)

Home

Načelnik Bosanskog Petrovca otvorenim lažima pokušava ugroziti sigurnost mladića koji su nosili ljiljane i pjevali pjesmu o četnicima (VIDEO)


Dodikov servis za specijalne namjene RTRS jučer je pokrenuo kampanju protiv bošnjačkih mladića iz Bosanskog Petrovca koji su nosili zastavu sa ljiljanima i pjevali pjesme o četnicima.

RTRS je i danas nastavio kampanju protiv spomenutih mladića. Nažalost, u tu kampanju uključio se i načelnik opštine Bosanski Petrovac koji je u kamere RTRS-a namjerno iznio laži i na taj način pokušao da ugrozi sigurnost mladića sa “spornog” snimka. Iako se jasno čuje da mladići pjevaju o četnicima, onima koji su činili zločine, nigdje nisu spomenuli Srbe, načelnik Hujić je rekao da su oni pjevali da će “plakati srpske majke”.

Ovakvim podvalam Hujić širi mržnju i huška javnost, odnosno želi dovesti Bošnjake u poziciju nekakvog krivca. Nije ovo prvi put da načelnik Zlatko Hujić staje na stranu srpskog naroda. U posljednje vrijeme on vodi kampanju u saradnji sa Miloradom Dodikom da Bosanski Petrovac pridruži općinama koje lider SNSD-a naziva “Savez srpskih opština u Federaciji BiH”. Nažalost, u tome mu pomažu i pojedini bošnjački političari.

 

(Izvor: Saff)

Tagovi
Topic
Objavio: Pet, 22/09/2017 - 10:39

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top