Najgledanija crnogorska predstava u Cazinu

Crnogorski humor je nadaleko poznata stvar, posebno na prostorima bivše Jugoslavije. Nezaboravan, dugotrajan, pamtljiv. Upravo takva je i hit komedija “Crnogorac u krevetu”, najgledanija crnogorska predstava, čiji je autor i jedan od dva lika na pozornici Peđa Šuškavčević.

Odlična scenografija, vrhunski tekst, veliko glumačko umijeće pokazaće način života i običaje jednog prosječnog crnogorskog bračnog para.

Ova predstava punila je sale širom BiH, Hrvatske, Crne Gore i zemalja regije. Prošle godine je slavila desetogodišnjicu izvođenja i zabilježila brojku od 100 hiljada gledatelja. U svojoj rodnoj Crnoj Gori Peđa i ova predstava čine simbol komedije, do sada najgledaniji i najizvođeniji.

Predstava je gostovala u Mostaru, Sarajevu, Splitu, Duborvniku, Slavonskom Brodu, Varaždinu, Šibeniku, Zagrebu, a 16. aprila dolazi i u Cazin. Na pozorišnim daskama naše kuće ova predstava biće izvedena sa početkom u 20:00 h, po cijeni ulaznice od 7 KM.

Ulaznice možete od danas kupiti na blagajni naše Ustanove, od 07:00 do 15:30 h, kao i u prostorijama Gradske biblioteke.

Garantujemo da nećete požaliti, osim ako istu ne budete gledali.

 

JU "Kulturni centar" Cazin