NAJLJEPŠA TRUDNICA: Ovako Sanja Kužet izgleda u podmakloj trudnoći FOTO

B

Početkom januara ove godine, voditeljka „Zvezda Granda“ Sanja Kužet otkrila je javnosti da je u blagoslovenom stanju zbog čega se povukla sa scene.


Kako je Grand tada prvi objavio, Sanja je u tom trenutku bila u četvrtom mesecu trudnoće.

Iako mnogima nedostaje, voditeljka neretko počasti svoje pratioce na društvenim mrežama fotkom ili videom, ali sada je mnoge iznenadila.

Naime, Sanja je objavila video na svom Instagram profilu i pokazala kako izgleda u sedmom mesecu trudnoće.

Nasmejana i kako su mnogi rekli lepša nego ikada, voditeljka je pozirala u lepršavoj haljinici, ne skidajući osmeh sa lica.

„Lepa trudnica“, „Sanja, prekrasna si“, „Uživaj u najlepšim danima, jako lepo izgledaš“, „Top mama, bravo“, samo su neki od komentara na društvenim mrežama, među kojima su se našli i komplimenti od strane članova žirija.


Podsetimo, Sanju Kužet u „Zvezdama Granda“ zamenila je Ana Sević, koja se sudeći po komentarima publike fanastično snašla u ulozi voditeljke najgledanijeg muzičkog šou programa.


U razgovoru za Grand, Ana je istakla da Popovićev poziv nije mogla da odbije, ali i da je imala malu dozu treme pred prvo snimanje.


-Osećaj je divan, zaista kao da sam juče bila ovde, a ne pre deset godina. Ovu scenu jako volim i osećam se kao kod svoje kuće– istakla je Ana, a zatim otkrila gde je dočekao poziv Saše Popovića.

-To je bio poziv koji se ne odbija iako još uvek nisam planirala da se vratim. Kada me je Saša pozvao i rekao kako stoje stvari, tu nije bilo dileme. Grand je moja kuća, sedam godina sam bila na ovoj sceni i kao voditelj i kao takmičar i mogu slobodno da kažem da je Grand moja kuća– rekla je za Grand.

Pogledajte video ovdje.