Nestala Begzada Šehić: Porodica moli za pomoć u pronalasku

Home

Nestala Begzada Šehić: Porodica moli za pomoć u pronalasku


Begzada Šehić iz naselja Smajići – Gornja Višća kod Živinica udajila se jučer ujutro od kuće, ostavivši za sobom pismo u kojem je, prema riječima njenog supruga Mirka, najavila da odlazi, te da će počiniti samoubistvo.

U petak u jutarnjim satima nestala je Begzada Šehić iz naselja Smajići – Gornja Višća kod Živinica. Na naš telefon javila se porodica ove žene, tačnije suprug Mirko. Kako navodi, ostavila je poruku da odlazi, te da će počiniti samoubistvo.

Na pitanje da li su imali porodičnih problema ili ona zdravstvenih, dao je negativan odgovor, te da je sve bilo uredu, stoga ga i čudi ovakva reakcija.

Kontaktirali smo i Policijsku stanicu Živinice, kao i Operativni centar Ministarstva unutrašnjih poslova TK gdje nam je potvrđeno da je prijavljen nestanak ove osobe jučer u popodnevnim satima.

Porodica, rodbina, prijatelji i mještani Višće danas pretražuju ovo područje kako bi pronašli nestalu osobu. Mole sve ljude da im u tome pomognu ili jave ukoliko su vidjeli Begzadu posljednjih sati. Policija, kako tvrdi suprug, za sada nije uključena u potragu.

Ako imate bilo kakvih informacija možete se obratiti Begzadinom suprugu na broj 062-138-323.

 

(Izvor: rtvslon.ba)

Tagovi
Objavio: Sat, 01/07/2017 - 18:00

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top