Nestao mladić Amar Ramić iz Tuzle, policija traga za njim

Dvadesetjednogodišnji Amar Ramić iz Tuzle posljednji put je viđen u srijedu 2. maja ove godine i od tada mu se gubi svaki trag, a njegov nestanak prijavljen je Policijskoj stanici Istok Policijske uprave Tuzla u četvrtak oko 20 sati.

Od trenutka prijave nestanka za njim se intenzivno traga, potvrđeno je za Klix.ba iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Osim policije, za ovim 21-godišnjakom intenzivno tragaju i njegovi roditelji, kao i mnogobrojni prijatelji koji putem društvenih mreža dijele njegovu fotografiju.

Amarov otac Muhamed Ramić za Klix.ba je rekao da je putem nadzornih kamera utvrđeno da je mladić zgradu u kojoj živi u tuzlanskom naselju Brčanska Malta napustio u srijedu, 2. maja ove godine oko 16:20 sati i od tada mu se gubi svaki trag.

"Amar je visine oko dva metra, na sebi je imao donji dio crne trenerke, crnu majicu s bijelim printom i ruksak, a u ruci je nosio gornji dio trenerke", rekao nam je Muhamed. 

Svi građani koji imaju bilo kakvu informaciju o ovom mladiću mogu kontaktirati Amarovog oca Muhameda putem broja telefona 061/163-987 ili posjetiti najbližu policijsku stanicu.