Nezavisni blok Bihać: Vjerujte u promjene i napravićemo ih zajedno

nb bihac
Nezavisni blok Bihać je održao Izbornu skupštinu prošle sedmice, a za predsjednika je izabran ugledni privrednik i diplomirani ekonomista Nazif Ćehajić.

 

Izabran je i Izvršni odbor koji broji 25 članova i koji je na jučerašnjoj sjednici utvrdio smjernice budućeg djelovanja u Bihaću. Pravna država, stabilizacija i rješavanje migrantske krize, šanse za zapošljavanje svima, mogućnosti pokretanja i razvoja biznisa, podrška poljoprivrednicima i mladima, te izgradnja kapaciteta grada za povlačenje sredstava iz evropskih fondova za izgradnju infrastrukture, kulturnih, sportskih i turističkih potencijala su prioriteti Nezavisnog bloka u ovom gradu.

Narednih sedmica će rukovodstvo NB Bihać obići mjesne zajednice, razgovarati sa građanima o njihovim aktuelnim zahtjevima i na osnovu toga izraditi finalnu izbornu platformu NB-a za lokalne izbore.

Nezavisni blok u Bihaću i cijeloj Krajini bilježi značajne uspjehe u posljednje vrijeme i veliki broj građana pristupa ovoj političkoj stranci, a posebno zahvaljujući aktivnom odnosu i dobrom djelovanju tokom pandemije koronavirusa, kako za građane koji žive u BiH, tako i za bh. dijasporu - građane koji žive i rade vani.

Kako sada stoje stvari, promjena vlasti će se desiti, a Nezavisni blok bi mogao odigrati jednu od najvažnijih uloga u tom pravcu, na prostoru Krajine, ali i drugih dijelova širom BiH.

Image
nb