Njemački državljanin uhapšen zbog droge i napada na policajce

Dvadesetdevetogodišnji državljanin Njemačke čiji su inicijali S.V. uhapšen je u Bijeljini zbog posjedovanja droge i napada na policajce, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Njemački državljanin osumnjičen je za krivična djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i za neovlaštenu proizvodnju i promet opojnih droga.

Policija je jutros u 2.15 sati u Majevičkoj ulici kontrolisala S.V. i pronašla 32,5 grama droge hašiš.

“Prilikom primjene policijskih ovlaštenja osumnjičeno lice je fizički napalo policijske službenike Policijske stanice Bijeljina dva, nanijevši im tjelesne povrede”, ističe se u saopštenju.

Policija nastavlja aktivnostima s ciljem kompletiranja i dokumentovanja predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaji za počinjena krivična djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

U toku 2018. godine Policijska uprava Bijeljina evidentirala je tri krivična djela napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti, javlja Srna.

Policijska uprava Bijeljina osudila je svaki vid nasilničkog ponašanja i napada na policijske službenike i pozvala građane da se suzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja.

Izvor: