Iftar u organizaciji OO SBB-a Gračanica: Nova snaga u novoformiranom Općinskom odboru

Općinski odbor Saveza za bolju budućnost (OO SBB) Gračanica večeras je na 28. noć ramazana, u tržnom centru “Etna” organizirao zajednički iftar.

Općinski odbor Saveza za bolju budućnost (OO SBB) Gračanica večeras je na 28. noć ramazana, u tržnom centru “Etna” organizirao zajednički iftar kojem su prisustvovali članovi, simpatizeri SBB-a, gračanički poduzetnici te predsjednica Glavnog odbora SBB-a BiH Lejla Vuković, delegati i zastupnici u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH i Domu naroda, potpredsjednici KO SBB-a TK i ministri iz reda SBB-a u Vladi Tuzlanskog kantona. 

Predsjednik OO SBB-a Gračanica Almir Hadžić svima je zahvalio na dolasku. Istakao je da se u novoformiranom Općinskom odboru nalaze nova imena, mahom mladi i obrazovani ljudi, od kojih se s pravom očekuju dobri izborni rezultati u oktobru. Među njima su i neki od uspješnih gračaničkih poduzetnika.

Svi oni su se, nakon iftara, družili u opuštenoj atmosferi, a već poslije Ramazanskog bajrama, u OO SBB-a Gračanica očekuje se dosta posla, prije svega na formiranju još nekoliko mjesnih ogranaka.