Novi BMW X3 u testiranju dinamike vožnje

.
Na kraju procesa razvoja serije, novi BMW četvrta generacija Sports Activity Vehicle (SAV) u premium segmentu srednjeg ranga biće predstavljena za samo nekoliko sedmica sa visoko efikasnim motorima sa unutrašnjim sagorevanjem i dalje razvijenim plug-in hibridnim pogonom. Intenzivnim programom podešavanja, inženjeri za razvoj i testiranje osiguravaju da sve varijante modela novog BMW-a X3 pokažu samouvjereno ponašanje u vožnji u svakoj situaciji, bez obzira na koncept pogona i težinu

 

Dosljedno dosljedno korisničko iskustvo u novom BMW-u X3 također uključuje harmoničnu funkcionalnost svih sistema za automatiziranu vožnju i parkiranje.

Na putu ka serijskoj proizvodnji, novi BMW X3 je već završio opsežan program testiranja na snijegu i ledu, u regijama s ekstremnom vrućinom i van puta. Pogodnost SAV-a za svakodnevnu upotrebu i putovanja testirana je i poboljšana u gradskom saobraćaju za zaustavljanje i kretanje, kao i na krivudavim seoskim putevima, autoputevima i odabranim trkačkim stazama.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.