Novosti iz plesne škole mladih Cazinjanki: Pogledajte kako napreduju novi mali plesači!

Ples
Treninzi su za svakog, bez obzira na pol i godine

 

Lejla i Lamija, mlade su Cazinjanke koje su nedavno otvorile malu plesnu školu odnosno odlučile držati plesne treninge u našem gradu. Treninzi su za svakog, bez obzira na pol i godine, ali, kako priznaju, najdraži treninzi su im oni s djecom iz uzrasta vrtića. Najbrže uče i najslađe plešu. Djevojkama, trenericama, čestitamo na ideji i uspjehu, nastavljamo ih pratiti u zanimljivim pričama koje stvaraju!

Susreti su srijedom i nedjeljom od 17 do 18h u cazinskoj Gimnaziji. Srijedom je, podsjećamo, organizovan i otvoreni čas. To znači da su dobrodošli svi zainteresovani, neka to i za vas bude probni čas.

Treninzi su, ipak, kako rekosmo, za apsolutno svakog od vas. Muško, žensko, djeca i svi uzrasti. Radit će latin, salsu i heels dance. Svako se prijavi za ono što ga zanima ili za sve tri vrste pomenutih plesova. Druženje s ovim mladim i perspektivnim djevojkama je neprocjenjivo, pogotovo ako u druženju učite o ovoj umjetnosti modernog doba. Za više informacija javite se trenericama! Pridružite se, uživajte i javite nam dojmove!